30 فروردین 1402
67

دیده‌بان ایران نوشت:فلاحی در واکنش به تداوم مسمومیت دانش‌آموزان گفت: یک سری تدابیری برای این موضوع داشت اتخاذ می‌شد تا خیلی شدیدتر کنترل شود اما با استعفای وزیر یک وقفه‌ای ایجاد شد. باورم بر این است که نهادهای امنیتی باید مقداری کار را جدی‌تر دنبال کنند چراکه به نظر می‌آید با این قضیه خیلی سطحی برخورد می‌کنند و ممکن است عواقب خوبی برای نظام نداشته باشد.

نماینده مجلس: مسمومیت دانش‌آموزان «فراتر از شیطنت چند دانش‌آموز» است / نهادهای امنیتی «خیلی سطحی» با قضیه برخورد می‌کنند

گرچه نسبت به اواخر سال گذشته حساسیت رسانه‌ها نسبت به اخبار مسمومیت‌ها کمتر شده است اما با تمام شدن تعطیلات نوروزی، سریال مسمومیت دانش‌آموزان مجدد آغاز و به دنبال آن نگرانی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان هم شدیدتر شده است. با گذشت بیش از پنج ماه، به نظر می‌آید تمرکز وزیر کشور و نهادها نظامی بر دوربین گذاشتن و شناسایی زنان بدون حجاب است نه عوامل مسمومیت‌ها. نتیجه کمیته علمی وزارت بهداشت هم که از زبان وزیر بهداشت ادعا شده این بود که «در بیش از ۹۰ درصد، در بدحالی دانش‌آموزان، هیچ نوع مسمومیتی دیده نمی‌شود و هیچ نوع سمی وجود ندارد و مشکلی نیست، بلکه بیشتر ناشی از اضطراب و استرس بوده است.»

احمدحسین فلاحی، عضو کمیسیون آموزش مجلس درباره علت عدم شناسایی عاملان مسمومیت‌ها گفت: «یک سری تدابیری برای این موضوع داشت اتخاذ می‌شد تا خیلی شدیدتر کنترل شود اما با استعفای وزیر یک وقفه‌ای ایجاد شد. باورم بر این است که نهادهای امنیتی باید مقداری کار را جدی‌تر دنبال کنند چراکه به نظر می‌آید با این قضیه خیلی سطحی برخورد می‌کنند و ممکن است عواقب خوبی برای نظام نداشته باشد.»

این نمیانده مجلس در پاسخ به اینکه آیا سرنخ‌هایی از عاملان به دست آمده است یا خیر، گفت: «در خبرهای رسانه ها و خبرگزاری های رسمی ادعا می‌شد که یک سری افراد را دستگیر کرده‌اند که اقداماتی همچون انداختن اسپری را انجام می‌دادند اما به نظر من موضوع مسمومیت دانش آموزان فراتر از شیطنت چند دانش آموز است ممکن است این موضوع مواردی از نقشه‌های دشمن و برنامه‌ریزی شده باشد. بنابراین باید بسیار عمیق‌تر به آن نگاه کرد.»

فلاحی ادامه داد: «صرف اینکه مثلا ماشینی در نزدیک پارک کرده و گازش به مدرسه متصاعد شده یا اسپری زده‌اند، دلایلی نیستند که خیال ما را آسوده کند و باید جدی‌تر نگاه کرد.»

بیشتر بخوانید:

  • «حدود ۸۰ درصد تمارض، حدود ۲۰ درصد تلقین»! / آمار عجیب «فارس» از علت «بدحالی» دانش‌آموزان منتقل‌شده به مراکز درمانی

  • انتقاد نماینده سقز از تبدیل «مسمومیت سریالی گسترده دانش‌آموزان به موضوعی بدون جواب»

  • «امنیتی‌ها»، هنوز، نتوانسته‌اند «سرنخ‌های اصلی» مسمومیت‌ها را به‌دست آورند / جزئیات جلسه کمیته حقیقت‌یاب مجلس

  • اگر مسمومیت دانش آموزان افساد فی الارض است پس چرا هیچ خبری از مجازات نیست؟

  • اعلام زمان ارائه گزارش کارگروه ویژه حقیقت‌یاب مسمومیت دانش آموزان به صحن علنی / یافته‌ها چیست؟

  • روایت فرماندار شاهین‌شهر از «تجمع» علیه مسمومیت‌ دانش‌آموزان / «عده قلیلی، شعار ساختارشکنانه سر دادند»

۲۱۲۲۰


https://gorganema.ir